Volledige aanbod De Jong Intra boekbaar via Qenner

 

 

Volledige aanbod De Jong Intra boekbaar via Qenner

 

Qenner heeft het aanbod van De Jong Intra nu volledig boekbaar gemaakt binnen het Qenner platform. De Jong Intra was altijd al boekbaar via Qenner, echter zijn er nu een aantal aanpassingen gedaan, om het aanbod beter boekbaar te maken.

 

De aanpassingen die we samen met De Jong Intra hebben gedaan, zijn:

·      Bijboeken van bagage wordt nu ondersteund in het boekingsproces

·      Bijboeken van transfers binnen de Jong Intra aanbod is nu ook mogelijk

·       Excursie-,  en rondreizen zijn nu ook boekbaar!

·      Selecteren van opstapplaatsen bij het boeken van busaanbod

·      Ruime keuze aan vluchtselecties bij het boeken van een pakketreis

 

Wilt u het aanbod van De Jong Intra bekijken dan is dat o.a. mogelijk op de website van Reisbureau Friesland, www.preisdaler.nl, filter hierbij op het aanbod van De Jong Intra in het zoekfilter.

 

Het is natuurlijk ook mogelijk om binnen de baliemodule van Qenner ‘TravelDesk’ het aanbod van De Jong Intra te boeken, inclusief de charter-vluchten. De baliemodule van Qenner is recent geheel vernieuwd, maakt u nog geen gebruik van de baliemodule van Qenner ‘TravelDesk’, laat het ons dan weten.

 

Heeft u interesse in het aanbod van De Jong Intra, neem dan contact met ons op, wij zorgen ervoor dat het aanbod doorgezet wordt naar uw website of B2B omgeving.

 

Er is al jaren een goede samenwerking tussen Qenner en de Jong Intra Vakanties waarbij altijd voor elke oplossing de klant centraal staat. Met de beslissing van beide partijen om het gehele reisaanbod inclusief de belangrijkste extra’s boekbaar te maken via het Qenner platform, is deze samenwerking alleen nog maar beter geworden. De korte lijnen en het denken in oplossingen en niet in problemen heeft een mooi vernieuwd platform opgeleverd, waarbij de afnemers profiteren van een flinke uitbreiding in diversiteit van reisaanbod en aanvullende extra’s.    

 

Qenner is volop bezig het platform uit te breiden met een focus op nieuw aanbod, losse segmenten, en add-ons.  Zoals gebruikelijk worden de mogelijkheden toegevoegd aan de flexibele webservices van Qenner, die een grote vrijheid in implementatie biedt. Het streven is in 2018 een dynamic packaging oplossing te bieden, waarin men zelf de verschillende componenten kan samenstellen van de reis.

 

Over Qenner

Als dynamische organisatie met een enthousiast en professioneel team kent Qenner de wensen en eisen van de reisbranche. Met al haar producten biedt zij innovatieve toepassingen voor touroperators en reisagenten. Met het flexibele platform, is Qenner de betaalbare schakel in de Europese reis- en vrijetijdssector waarop innovatieve (internet)componenten kostenefficiënt gecombineerd worden met behoud van flexibiliteit en kwaliteit.  

 

Over De Jong Intra

Vanaf het moment van oprichting eind 1972, is de Jong Intra Vakanties een speler die zich primair richt op de verkoop van haar brede portfolio via de reisagent. De Jong Intra investeert continu in het verbeteren van het ontsluiten van haar content via dit voor de organisatie zo belangrijke verkoopkanaal. De Jong Intra biedt een uitstekend pakket aan busreizen, stedentrips, verre reizen, autovakanties en kampeervakanties. Naast up to date technische oplossingen hecht de touroperator zeer aan een goede persoonlijke relatie met de retailer, haar belangrijkste business partners.

 

Qenner

Ferdinand Westerman

General Manager

Mail: f.westerman@qenner.com

Tel: +31 (0) 88 - 25 00 000

 

De Jong Intra

Coby van Dongen

Commercieel directeur

Mail: coby.van.dongen@dejongintra.nl

Tel: +31 (0)180 457718

 

 

 

 
Ontvang onze nieuwsbrief