QENNER KOMT MET DYNAMIC PACKAGING SYSTEEM

Qenner komt met een dynamic packaging oplossing met onder andere meerdere beddenbank. “Het systeem is volop in ontwikkeling”, zo laat Ferdinand Westerman (General Manager Qenner)
weten tegenover TravelPro. “In eerste instantie gaan we er de chartervluchten aan koppelen, maar natuurlijk ook later lowcost en GDS.Als we eenmaal de basis hebben gezet dan gaan we verder.” Daarnaast wil Qenner ook een eigen productenmodule toevoegen aan haar dynamic packaging systeem.
Westerman: “Dat betekent dat reisagenten met specifiek aanbod van een DMC dat nog niet in een systeem staat, maar wat de reisagent wel op een website wil hebben, dat op deze manier kan regelen.


Daarnaast zijn we op dit moment het complete aanbod van de Jong Intra Vakanties aan het updaten, zodat je bijvoorbeeld ook bij het busaanbod alle opstapplaatsen beschikbaar hebt.”
“Uiteraard proberen wij altijd om voor een betere oplossing te zorgen dan andere partijen. Dat is ook een van de redenen dat we met een dynamic packaging oplossing komen.
De bestaande dynamic packaging zijn het allemaal net niet”, zo laat Westerman weten. “Wij willen een goede dynamic packaging oplossing bieden en wij hebben het
idee dat we op dit moment voldoende informatie hebben om deze oplossing te bieden.” Eind van dit jaar hoopt Qenner het dynamic packaging systeem af te hebben.
Lees het uitgebreide interview met Westerman in TravelPro #26 die vandaag is verschenen.

Ontvang onze nieuwsbrief