Werken bij Qenner 

Ensplore is ons nieuwe reisplatform, waarin de bezoeker wordt geholpen om die bestemming en reis te vinden die het best bij haar/zijn voorkeuren en profiel past. Goede content speelt hierbij een sleutelrol. Om deze content te creëren, zijn we op zoek naar enthousiaste redacteuren.

 

Functie-eisen

Je weet van aanpakken, bent nieuwsgierig en houdt van reizen. Het liefst heb je al het een en ander van de wereld gezien en natuurlijk vind je het leuk om te schrijven en ben je daar goed in.

Verder zijn creativiteit, nauwkeurigheid, humor en pro-activiteit goede eigenschappen! Net als dat het belangrijk is om flexibel te zijn en resultaatgericht te kunnen werken.

We zijn op zoek naar zowel ‘native’ Engels- als Duitstalige redacteuren.

Als je ook nog eens een teamplayer bent, HBO-werk-en denkniveau hebt en het leuk vindt om in de e-travel te werken, dan nodigen we je graag uit om te solliciteren!

 

Arbeidsvoorwaarden

Wij zijn zelf erg enthousiast over Ensplore en geloven in het succes ervan! We zijn een gedreven organisatie met een goede werksfeer en leuke collega’s, in verschillende takken van sport! Er valt dan ook veel te leren!

Werken bij Ensplore betekent werken in een informele omgeving in een mooi kantoor op het Business Science Park in Enschede, tegenover het F.C. Twente-stadion. We lunchen gezamenlijk, en organiseren regelmatig gezellige borrels/etentjes.

 

Sollicitatieprocedure

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sanne Obdeijn, tel. +31 (0)88 - 25 00 050, mail: s.obdeijn@ensplore.com.
Mocht je direct willen solliciteren, stuur dan je motivatiebrief en CV naar 
s.obdeijn@ensplore.com. 

 

 

 

Google Analytics