Over Qenner

Qenner levert al 15 jaar applicaties en webservices aan de reisbranche en is met de enorme hoeveelheid aangesloten vakantie accommodaties toonaangevend. 

De dienstverlening van Qenner is onder te verdelen in 3 aandachtsgebieden:

• Met Travelsearch levert Qenner hét aanboddistributieplatform met uitgebreide zoek-, boek- en betaalservices. 

Toeristiek is en blijft dé provider van onafhankelijke objectieve bestemmingsinformatie. Tevens verhoogt Qenner daarmee de SEO voor haar klanten met deze unieke reisbestemming content.

• Voor vakantiewoningen en schepen levert Qenner met Landlord hét centrale accommodatie reserveringssysteem. Ontzorgt en maakt distributie kinderspel.

Download onze Productflyers

Visie
De reis- en vrije tijd industrie wordt gestuurd door consument en internettechnologie, met een sterke beweging naar presentie op het web -met steeds meer geavanceerde webinterfaces- en organisatorische efficiency door automatisering, tegen zo laag mogelijke kosten en met maximale flexibiliteit. Qenner heeft de visie dat met de snelle ontwikkelingen op ICT gebied, de reis- en vrije tijd sector volledig kan (blijven) inspelen op de webtrends en waarbij de efficiency binnen organisaties steeds verder kan worden geoptimaliseerd.

Missie
We willen excelleren in het leveren van innoverende producten en services om onze klanten binnen de reisindustrie optimaal te bedienen, nu en in de toekomst. Met ons flexibele platform, willen we dé schakel in de Europese reis- en vrijetijd sector zijn waarop innovatieve (internet)componenten, kostenefficiënt, gecombineerd kunnen worden met behoud van flexibiliteit en kwaliteit.

Qenner biedt haar klanten de volgende productlijnen:

• Travelsearch: hét content distributieplatform van Qenner

• Toeristiek: dé provider van onafhankelijke, objectieve bestemmingsinformatie

• Landlord: hét centrale onderhoud- en reserveringssysteem voor vakantiewoningen en schepen


Voordelen

Qenner is dé specialist in het ontsluiten van pakketreizen, vakantiehuizen, autohuur, cruises, vluchten, hotels, etc. zodat onze klanten in de gelegenheid worden gesteld om:
– de consument beter te inspireren;
– te sturen op marge verbetering;
– efficiëntie te verbeteren;
– time-to-market te optimaliseren;
– cross-selling mogelijkheden toe te passen;
– via alle mogelijke distributiekanalen optimaal het reisproduct te vermarkten;
– efficiënt met hun businesspartners te communiceren, bijvoorbeeld via XML;
– uiteindelijk méér boekingen te realiseren.

 

Google Analytics