Stage

Assistent Travel Content

Op zoek naar een stevige basis voor jouw toekomstige baan in de reiswereld? Kantoorervaring met bestemmingskennis combineren? Dan is een stage als Assistent Travel Content bij Qenner / Toeristiek echt iets voor jou!

Omschrijving bedrijf
Qenner is marktleider op het gebied van internet technologieën en het automatiseren van werkprocessen voor de reisbranche. De klanten van Qenner hebben met behulp van de “solutions’’ welke Qenner ontwikkelt, een aanzienlijk voorschot genomen op een toekomst waarin IT, in samenhang met het Internet, een steeds prominenter plaats inneemt in zowel het zakelijke als het particuliere informatie- en ondernemingsverkeer.
Toeristiek, dat onderdeel uitmaakt van Qenner, verzamelt op onafhankelijke wijze informatie over de meest uiteenlopende bestemmingen. Dit gebeurt door middel van het raadplegen van verschillende bronnen, zoals internet, VVV’s en telefonisch contact.

Werkzaamheden
•    De taken die in elk geval horen bij de stagiair(e) die wij zoeken zijn:
•    Maken van beschrijvingen volgens een vaste methodiek op basis van intensieve deskresearch.
•    Verwerken van wijzigingen na redactieslag.
•    Assisteren bij verschillende projecten binnen Qenner / Toeristiek.
•    Voor een HBO-student(e) geldt dat bovenstaande taken worden uitgebreid met o.a. het uitvoeren van redactie over de verzamelde informatie, het zelfstandig leiden of uitvoeren van verschillende projecten en meer coördinerende en/of leidinggevende taken.

Profiel
•    Je bent een echte internet- en reisliefhebber. Je bent geïnteresseerd in vakantiebestemmingen en ziet het als een uitdaging om mee te werken aan nieuwe producten.
•    De stage kenmerkt zich door een hoge mate van zelfstandigheid, waarbij verder nauwkeurigheid, eigen initiatief en een gestructureerde werkwijze belangrijk zijn. Verder verwachten we:
•    MBO/HBO werk- en denkniveau.
•    Goede schrijfvaardigheid in de Nederlandse taal.
•    Goede kennis van de Engelse taal, een 2e buitenlandse taal is een pré.
•    Enthousiasme en flexibiliteit.

Vergoeding
€ 300 bruto per maand.

Periode
Instroom is meerdere malen per jaar mogelijk. De stageduur is in principe minimaal 5 maanden. Je hebt recht op 1 vrije dag per maand. De stage start met een inwerktraject en tijdens de stageperiode krijg je professionele begeleiding en ruimte om aan je persoonlijke competenties te werken. Ook krijg je volop gelegenheid om het bedrijf én branche goed te leren kennen.

Opleiding
MBO/HBO.

Reageren?
Werken bij Qenner / Toeristiek betekent deel uitmaken van een groep enthousiaste mensen die van Qenner / Toeristiek een ‘great place to work’ maken. Qenner / Toeristiek biedt de mogelijkheid voor eigen inbreng en zelfontplooiing in een dynamische omgeving. In onze informele bedrijfscultuur staan de nieuwste kennis, uitdaging en werkplezier voorop.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Qenner / Toeristiek, telefoonnummer: +31 (0)88 - 25 00 000. Kijk ook op www.qenner.com of www.toeristiek.nl.
Sollicitaties kunnen gestuurd worden per e-mail naar: a.van.esveld@qenner.com of per post naar Qenner BV. / Toeristiek, t.a.v. dhr. A. van Esveld, Neptunusstraat 25, 7521 WC Enschede.

Google Analytics