Nieuws

 

Enschede, 24 juli 2012

Qenner ontwikkelt succesvolle applicatie voor Personal Touch Travel

Personal Touch Travel

 

 

Enschede, 5 juni 2012

HappyHome kiest voor vijf jaar Landlord van Qenner
HappyHome kiest met een vijfjarig contract voor Qenner. Met het product Landlord van Qenner handelt HappyHome de Europese boekingen van vakantiewoningen en -parken af. Tevens distribueert Qenner dit aanbod voor HappyHome naar derden.

Het contract met HappyHome is een van de vele contracten die zijn getekend in de afgelopen weken. Als autoriteit in automatisering van de reiswereld is Qenner in staat professionele oplossingen te bieden aan haar klanten. Met het doorontwikkelen van de drie productlijnen Landlord, Toeristiek en TravelSearch heeft het team bewezen kennis om te zetten in een uitgebalanceerd portfolio. Voor HappyHome zorgt Qenner dat zij vanuit de backoffice haar website(s) kunnen voeden met het aanbod en het beheren van de boekingen die zijn gemaakt. Een financiële koppeling alsmede koppelingen met wederverkopers zorgen ervoor dat HappyHome een optimaal systeem heeft, ook voor haar toekomstige wensen.

HappyHome is sinds 1989 gespecialiseerd in het verhuren van vakantiehuizen in twaalf Europese landen. Een meerwaarde is dat alle vakantiehuizen uit hun programma door eigen medewerkers speciaal geselecteerd, beschreven en gefotografeerd zijn. 'Gezien onze huidige positie in de markt en onze gewenste groeistrategie in Europa vinden wij het tijd voor professionele verbreding van ons bestaande backoffice en boekingssysteem en kiezen daarom voor Qenner.´ aldus Mark Helderman, directeur HappyHome.

Qenner is tevens de innovatieve oplossingsaanbieder voor onder meer Thomas Cook, Vacances Directes en D-reizen.

Inlichtingen voor de pers:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Barbara Citgez bij Qenner via telefoonnummer 088-2500000 of Mark Helderman bij HappyHome via telefoonnummer 072-5279000

Google Analytics